Gradeer die plek

BLOMKOOL EN FETAKAAS GEBAK

BLOMKOOL EN FETAKAAS GEBAK:

300g blomkool

300g broccoli
200g vars sampioene

2 knoffelhuisies, gekneus
4 eiers, geklits

250g maaskaas
gemaalde swartpeper

5ml droë tiemie
20ml vars gekapte pietersielie

100g gekrummelde fetakaas

Breek blomkool en broccoli in klein blommetjies.
Kook ‘n bietjie water in ‘n kastrol.
Voeg die blomkool, broccoli, sampioene en knoffelhuisies by die kokende water.
Kook die groente mengsel tot net gaar maar nie pap nie.
Dreineer. Meng eiers en maaskaas.
Skep groente mengsel in ‘n bakskottel.
Strooi peper, tiemie, pietersielie en fetakaas oor die groente mengsel.
Bak teen 180C vir 60 minute of tot gestol.
Laat 10 minute afkoel voor die gereg bedien word.